Selecteer een pagina
Dit ben ik

Nathalie

Kattengedragstherapeut 

Dit ben ik,

Mijn naam is Nathalie Leeuwis. Ik ben gediplomeerd gedragstherapeut voor katten en aangesloten bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren.  Ik woon samen met mijn man Edwin en ex-asielkatten Sinister en Sonata in een oud dijkhuis in Papendrecht. Vanaf mijn 20e heb ik mij omringd door het wonderlijke wezen, de kat. Mijn eerste katten waren Chelsie en Poes. Twee halfzusjes.  Helaas heb ik jaren geleden afscheid van ze moeten nemen en fonkelen ze nu als een prachtig sterretje aan de kattenhemel. Net zoals Doro en Tesla, waar we in 2018 afscheid van hebben moeten nemen door ziekte en ouderdom. Wat hebben ze ons veel geleerd. Hoe het moet, maar ook hoe het niet moet. Want zoals iedereen met katten, we denken dat we het zo goed doen en dat we alles wel weten. Maar dat valt vies tegen.

Ik heb eigenlijk altijd wel met dieren willen werken maar het lot bepaald soms anders. Tot een paar jaar geleden. Uit nieuwsgierigheid, en omdat ik meer wilde weten over het gedrag van katten, ben ik een module kattengedrag gaan volgen aan de Tinley academie. Tijdens de eerste les besloot ik om de rest van de opleiding ook te volgen en voor de eerste module was afgerond wist ik dat ik hier professioneel in verder wilde gaan. 

 

Ik ben maart 2018 afgestudeerd aan de Tinley academie en heb de rest van het jaar gebruikt om mijn identiteit te ontwikkelen en te kijken naar de diverse mogelijkheden die er zijn als kattengedragstherapeut. Ik vind het belangrijk om goede gesprekspartners te hebben met gediplomeerde mede therapeuten. Op deze manier vullen we elkaar aan en houden we elkaar scherp.  Vanaf 1 januari 2019 mag ik mijzelf dan ook Tinley-kattengedragstherapeut noemen.

Ik hou van dieren en natuur. Ik leef veganistisch, oftewel ik eet en gebruik niets met dierlijke producten. Ik ben een aantal jaar actief geweest voor Partij voor de Dieren Dordrecht en Partij voor de Dieren Zuid-Holland. Met de vorige statenverkiezingen heb ik op een derde, verkiesbare, plaats mogen staan. Helaas was dit werk niet meer te  combineren met al mijn andere werkzaamheden en heb ik daar een punt achter moeten zetten.  Ik wilde me ook gaan focussen, ipv dier breed, op het welzijn van één dier. De kat.

 

Gedragsconsult of iets vragen?